Nodarbības un kursi

Glezniecība kā ierosme skolēnu radošiem darbiem un projektiemNo Ceturtdiena, 4. Marts 2021 -  10:00
Uz Piektdiena, 5. Marts 2021 - 12:00

Aicinām vizuālās mākslas skolotājus attālināti piedalīties profesionālās pilnveides seminārā ”Glezniecība kā ierosme skolēnu radošiem darbiem un projektiem". 

Kursa mērķis ir aktualizēt pedagogu zināšanas par mākslas darbu un specifiski - glezniecības - izmantošanu mācību procesā. Kursa dalībnieki gūs pieredzi, analizējot gleznas no Latvijas Nacionālā mākslas muzeja kolekcijas, kā arī laikmetīgās mākslas piemērus - izmantotos izteiksmes līdzekļus, saturu, tēlainību. Kursu dalībnieki apzinās iespējas kā izmantot glezniecības piemērus mācību uzdevumu veidošanā. Semināra vadītājas dalīsies ar pieredzi, kā glezniecība rosinājusi gan atsevišķu uzdevumu, gan lielāku projektu realizēšanos.

Semināru vadīs Ilze Kupča un Ilze Vītola. 

Dalības maksa 6 akadēmisko stundu tiešsaistes seminārā ir 20 eiro. Seminārs tiks organizēts 2 dienās. Starplaikā dalībniekiem būs jāveic neliels patstāvīgs darbs. Uzdevumu dalībnieki saņems semināra 1. daļas laikā. Semināra pirmā daļa plānota 4. martā plkst. 10.00-12.00, otrā daļa 5. martā plkst. 10.00-12.00. Pēc semināra dalībnieki e-pastā saņems nodarbību materiālus un apliecības pdf formātā.

Pēc rēķina apmaksas katram dalībniekam uz e-pastu, kas būs norādīts pieteikumā,  nosūtīsim personalizētu saiti. Izmantojot šo saiti, varēsiet pievienoties semināram programmā Zoom. Rekomendējam seminārā piedalīties, izmantojot datoru, nevis telefonu; tāpat arī pirms tam pārbaudīt, vai ir stabils internets, vai strādā kamera un mikrofons, lai semināra laikā mēs varētu bez problēmām sazināties un cits citu redzēt.

Programmas saskaņojuma nr. RIIMC-20-094.

Neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt Ilzei Vītolai - 29495195.