Šis mācību gads ir beidzies, uz tikšanos augustā
Uz kursiem jāpiesakās šajā sadaļā, izvēloties semināru (anotācija ir piejama, klikšķinot uz semināra nosaukuma), jāatver un jāaizpilda pieteikuma veidlapa. Uz jūsu norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīts apstiprinājums un elektroniski sagatavots .pdf formāta rēķins (ja nepieciešams, rēķinu varēsiet izdrukāt). Pieteikumam vajadzīgās ziņas: dalībnieka vārds, uzvārds, personas kods, tālruņa numurs, darba vieta. Pa e-pastu vai pa telefonu kursos pieteikties nevar. Ja grupa jau pilna, varat pieteikties rezervistos, atsūtot mums ziņu uz e-pastu.

Ja piesakoties nesaņemt apstiprinājumu e-pastā, noteikti pārbaudiet sava e-pasta citas mapes, arī "mēstules". Ja izmantojat "www.inbox.lv" e-pasta adresi, lūgums noteikti pārbaudīt mapi "Abonētās ziņas", dažkārt sūtījumi atrodas tur.

Pieteikšanās uz semināriem un apmaksas noteikumi.
1. Pēc pieteikuma nosūtīšanas jūs saņemsiet apstiprinājumu, ka vieta pasākumā ir rezervēta.
2.
Jūsu rezervētajā vietā seminārā drīkst piedalīties cits dalībnieks (piemēram, jūsu kolēģis, tādā gadījumā atsūtiet ziņu par izmaiņām pieteikumā).
3.
Piesakoties semināram, dalībnieks piekrīt mācību procesa dokumentēšanai un publiskošanai.
4.
Pēc semināra dalībnieki e-pastā saņem nodarbības materiālus un apliecības pdf formā.

Lai saņemtu informāciju par turpmākajiem semināriem, pierakstieties TRīS KRĀSU jaunumu saņemšanai mājas lapā, kā arī sekojiet mūsu ziņām Facebook, Instagram un Twitter.

E-pasts ir mūsu ikdienas saziņas veids, uz telefona zvaniem atbildam tikai, kad neesam aizņemtas, tāpēc iesakām rakstīt triskrasas@triskrasas.lv, nevis zvanīt!