Nodarbības un kursi

Talants un individualitāte - sava izteiksmes ceļa meklējumiOtrdiena, 13. Februāris 2018, 10:00 - 15:15
Tālākizglītības seminārs (6 akadēmiskās stundas) mākslas pedagogiem, māksliniekiem un visiem citiem interesentiem otrdien, 13. februārī plkst. 10.00 - 15.15.

Seminārā tiks apskatīta tēma par radoša cilvēka apzinātu identitātes veidošanu – talantu un autentiskumu, ko īpaši svarīgi ir izprast mākslas profesionāļiem.

- Kas ir talants? Dabas dots vai rūpīgs darbs? Iedzimts un attīstīts talants, degsme, motivācija. Izcilība savā attīstībā vai salīdzinājumā ar citiem.
- Kas ir autentiskums? 
- Iedvesmojošo un bremzējošo spēku identificēšana, kas traucē attīstīt talantu un autentiskumu. Kauns, perfekcionisms un ļaušanās personiskām izvēlēm.
- Kā likvidēt bremzējošos spēkus un kā iegūt vairāk attīstošos spēkus? 

Semināra forma būs lekcija un mazi grupu un individuāli darbi.

Darbnīcu vadīs Agnese Aljēna, profesionāla fotogrāfe, biznesa vadības doktorante. Agnese Aljēna  vada savu fotostudiju, raksta blogu par radošumu un zīmolu mākslā, pasniedz meistarklases par radošumu. Godalgotas vietas starptautiskos fotokonkursos, 3 personālizstādes.

Šī A līmeņa pedagogu profesionālās pilnveides programma, kas tiks saskaņota ar Rīgas izglītības un informācijas metodisko centru.Atrašanās vieta Mākslas izglītības centrā TRĪS KRĀSAS, Miera ielā 15/1, Rīgā